Party Catering 


Wat de reden ook is, een verjaardag, diner in huis, een huwelijk, een eindexamen of een bijzondere gebeurtenis.Sjefoplocatie biedt haar ervaring aan om samen met u uw ideeën uit te werken.
  

Dat doen wij door de inzet van professionals op elk terrein. Wij verstaan als geen ander de kunst om u te begeleiden en de organisatie uit handen te nemen. Wij dragen bij aan de culinaire invulling of dit nu een uitgeserveerd diner, een cocktail, een beachparty, een avondfeest of een receptie is. Met verse ingrediënten, de modernste technieken, toewijding en enthousiasme bereiden wij de mooiste gerechten voor u en uw gasten.

Elke locatie kan,  uw eigen huis, een tent of een externe locatie in binnen- of buitenland!


Food Supply


Maar ook de productie van gerechten of onderdelen van gerechten behoort tot de mogelijkheden, mise en place, bulk of traiteur alles is bespreekbaar.

Evenals ook de complete uitvoering van uw catering, geheel white label en onder uw naam, voor cateraars en evenementen bureau's.


Crew & Backstage catering

Wij verzorgen uw crew catering op elke locatie, wij voorzien uw crew van gezonde voedzame en gevarieerde maaltijden tijdens evenementen en draai dagen.