Fire Fries 

Ontdek onze nieuwste aanwinst, de "Fire Fries" friettruck! Een authentieke Duitse brandweerwagen, oorspronkelijk vervaardigd in 1972 en liefdevol omgetoverd tot een mobiele keuken die de heerlijkste frietjes serveert. Voorheen bekend als "Friet van Brandweerman Piet", brengt "Fire Fries" nu een perfecte fusie van nostalgie en culinair genot naar uw evenement of locatie. Geniet van de unieke smaak en het stukje culinaire geschiedenis dat deze bijzondere friettruck met zich meebrengt.

Check de Insta van Fire Fries voor een sneak peek van wat we te bieden hebben!

Ambacht op wielen

Ontdek de unieke smaakbeleving van Fire Fries. Bij ons draait alles om ambachtelijk bereide, huisgemaakte frietjes die een smaakvolle sensatie op elke locatie brengen. Of het nu gaat om feesten, festivals of bedrijfsevenementen, laat ons uw evenement verlevendigen met de perfecte combinatie van traditie en culinair genot. Fire Fries is beschikbaar voor boekingen op maat, dus neem vandaag nog contact met ons op voor een onvergetelijke eetervaring op uw evenement!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en "Fire Fries" naar uw evenement of locatie te halen. We kijken ernaar uit om samen te werken en een onvergetelijke culinaire ervaring te creƫren voor u en uw gasten.