We support your kitchen!


Als ondernemer & chefkok wil je zo efficiƫnt mogelijk werken. Met onze ervaring en mogelijkheden kunnen wij zorgen voor minder koks uren en meer rendement.

Besteed je de mise en place aan ons uit, dan heb je minder koks nodig op de werkvloer. Doordat je slechts personeel hoeft in te zetten voor de uitgifte, bespaar je enorm op je personeelskosten.
Maar denk ook aan de kosten die je bespaard van alles wat 'vuil' binnenkomt. Doordat wij gepositioneerd aanleveren heeft u dus nooit afval.

Vanuit onze professionele mise en place keuken maken we met veel passie en ambacht op receptuur verschillende producten. 
Van soepen, sauzen en bouillons tot aan vlees- en visgerechten, maar denk ook aan desserts en taarten.
 Wij doen de voorbereiding en jouw kok doet de presentatie op bord.
Uiteraard kan de kok er zijn eigen draai aan geven.

Door onze producten in te kopen, bespaar je op koks uren.
Jouw kok hoeft geen bouillon meer te trekken of jus de veau te maken. Hij kan kort voor het servies direct aan de slag met zijn producten waar hij achter staat omdat hij zelf zijn recepturen aanlevert.
De voordelen zijn o.a. constante kwaliteit, hygiƫnisch en voedselveilig. Al onze producten zijn voorzien van de allergenen zodat jouw koks precies weten wat erin zit.

Op ons kan je rekenen!